Banner took the leap

Welkom! Wat fijn dat je er bent.

Mijn naam is Eline. Quantum Creatie Expert. Trotste moeder van Teun en gelukkig in de liefde met Michiel.
Ik geloof we met het afstemmen van onze gedachten (mindset) en emoties het grootse gedeelte van onze realiteit zelf creeren. Ik baseer dit op mijn kennis en ervaring uit de kwantumfysica. De moderne wetenschap die aantoont dat wij door onze staat van zijn en het verhaal we onszelf vertellen onze eigen werkelijkheid creeren.

In 95% doen we dat onbewust. Door oude programmeringen die zijn opgeslagen in ons onderbewustzijn. Het is mijn missie om jou als succesvolle ondernemer te laten ervaren dat je zelf invloed hebt op je toekomst. En ik help je om een business te creeren die jouw mooiste leven faciliteert.

De kans is groot dat je op deze website terecht ben gekomen omdat je voelt dat het tijd is voor een verandering. Toch zijn er in je huidige leven misschien wel gedachten die je tegenhouden om je mooiste leven te leiden. Wellicht herken jij je hierin:

Mijn oude verhaal

Slechts 5 jaar geleden leefde ik een leven waarvan ik dacht dat het zo hoorde. Ik had een goede baan, een leuk huis in Amsterdam, een auto van de zaak, gelukkig in de liefde én een fantastisch en gezond kind! Allemaal dingen waarvan ik in mijn begin twintiger jaren dacht: “als ik dat allemaal heb bereikt, dán ben ik gelukkig”. Het leven kabbelde voort en steeds vaker dacht ik: “Is dit het nu? Hoe komt het toch dat alles ogenschijnlijk geweldig is, maar ik me niet zo voel”? Ik voelde onrust, het gevoel dat ik niet aan verwachtingen kon voldoen en dat ik mijn echte passie nooit zou gaan vinden. Mijn eigenwaarde hing af van hoe ik er uitzag en hoeveel ik presteerde. Ik was een jonge vrouw volledig uit balans en super onzeker.

Ik sprak negatief tegen mezelf. Om me even goed te voelen had ik complimentjes nodig, een schouderklopje of een hogere positie op de ‘corporate ladder’. Ik twijfelde aan alles en zelfs wanneer iemand me positieve feedback gaf geloofde ik het niet. Omdat ik mezelf niet geloofde. Of beter gezegd, niet ín mezelf geloofde. 

_SMR7760

Het roer om

Het was op een maandagavond in het voorjaar van 2018 toen ik dacht; ik ben zó klaar met dit gevoel er moet actie komen! Na een gesprek met Michiel hebben we besloten om het roer om te gooien. We hebben ons huis en al onze spullen verkocht en we zijn met z’n drieën op wereldreis gegaan. Tijdens deze reis heb ik een enorme transformatie doorgemaakt. 

Ik heb veel nagedacht over waarom ik niet gelukkig was met het leven dat ik leidde. De realisatie kwam al snel. Ik liet externe factoren (spullen, situaties, verwachtingen, mensen) mijn geluk bepalen. Maar geluk hangt helemaal niet af van wat er om je heen gaande is, dat zit in jezelf. Ik zag in dat ik mijzelf de hoogste prioriteit moest gaan geven. Onvoorwaardelijke zelfliefde creëren. En hoewel dit een ongoing proces is kan ik zeggen dat dit een mega shift is geweest in hoe ik nu in het leven sta. Dit heeft mijn leven veranderd. 

Mijn nieuwe verhaal

Tijdens de reis ben ik me gaan ontwikkelen en ook vandaag de dag sta ik niet stil. Ik investeer meer in mezelf dan ooit. Door de transformatie die ik heb doorgemaakt voel ik onvoorwaardelijke liefde voor mezelf. Ik ben oké no matter what. Met als resultaat dat ik al mijn dromen realiseer & mijn relatie met mijn gezin nóg krachtiger is geworden.

Iedere dag doe ik wat ik leuk vind, jou leren hoe je jouw beste versie weer laat shinen. Inzichten bieden dat het leven niet bedoeld is om moeilijk of zwaar te zijn, maar juist vol vreugde en overvloed. Inzichten bieden over hoe je van jezelf kunt houden, onvoorwaardelijk. Inzichten bieden in hoe jij je mindset kunt veranderen en álles kunt bereiken wat je maar wilt.

Ik geniet van het buitenleven, vooral het strand. Maar ik ben ook graag binnen. Ik hou van koken en nieuwe recepten ontwikkelen. Van sporten krijg ik mega veel energie. Het liefst doe ik HIIT trainingen. Een dagje samen met Teun is ook altijd feest en als we met z’n drieën zijn dan geniet ik enorm van ons als gezin. Ik lees graag boeken op het gebied van spiritualiteit, voeding & mindset. Ik geniet van mensen om me heen. Ik ben dankbaar voor een rijk sociaal leven. Natuurlijk mag reizen niet aan dit rijtje ontbreken. We hebben in bijna een jaar om de wereld gereisd (2019-2020) en 14 landen bezocht Ik ben echt onder de indruk van Taiwan & Nieuw Zeeland. Maar ook de Cook Islands, Fiji & Frans Polynesië waren droombestemmingen!

Mijn zielsmissie

Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met een reden. Iedereen beschikt over unieke talenten en die krachten kunnen we optimaal benutten om de wereld mooier te maken. Voor onze omgeving, de natuur en onze planeet. Maar bovenal voor onszelf. Hiervoor dien je onvoorwaardelijk zelfliefde te ontwikkelen en jezelf als hoogste prioriteit stellen. Want pas dán kun jij er voor anderen zijn. Ik gun iedereen het leven waar ze van dromen en het kan! En daarom help ik die ogenschijnlijke succesvolle ondernemers hun denken, voelen en doen af te stemmen op die toekomst waar ze naar verlangen. En help ze een business te creëren die dat leven voor hen faciliteert. Zodat ze écht rijk zijn. Op alle vlakken in hun leven. 

“The change you are looking for is inside yourself”

220214_eline-atelieroost_039

Hoe ik dat doe?

Met mijn signature 1:1 Quantum Business Programma. 

Het programma voor succesvolle ondernemers die een vervullende én succesvolle business willen creëren waarmee ze hun mooiste leven faciliteren. 

Alle informatie over dit programma vind je hier.

Liefs, Eline