Signature 1:1 programma

Het programma voor succesvolle ondernemers die een vervullende en succesvolle business willen creëren waarmee ze hun mooiste leven faciliteren.

Als Quantum Business Expert heeft Eline tientallen ondernemers begeleid in het afstemmen van hun denken, voelen & doen op hun gewenste toekomst. Ze leerde hen de wetenschap achter manifesteren, zodat ze schaamteloos ambities waarmaken en compromisloos zijn in hun kwaliteit van leven.

Door te doen waar je hart van in de fik vliegt. 

 

"Eline leert mij Future Driven ondernemen vanuit mijn hart. Zodat ik nu al keuzes durf te maken in lijn met mijn gewenste toekomst. Ik gun iedereen een Eline in zijn/haar leven".

Lisa
220214_eline-atelieroost_064

Door Quantum Creatie een vervullend, authentiek &succesvol bedrijf.

Je bedrijf gaat goed. Ogenschijnlijk heb je het prima voor mekaar.
EN er mist iets.
Want hoe vervullend voelt het aan het einde van je werkweek?

Je hebt grote ambities én een visie.
Het is tijd om dit in je realiteit te brengen.
Maar je wilt niet nóg harder werken en minder tijd overhouden.

Je voelt dat daar meer voor nodig is dan alleen een strategie.

Eline is de enige Business Coach in Nederland die volledig afgestemd op jouw verlangens, de wetenschap achter manifesteren inzet, om jouw gewenste business bewust te creëren. 

Door te leren werken vanuit je toekomst en te ondernemen vanuit je hart trek je kansen en mogelijkheden naar JOU toe. 

“Your thoughts are incredibly powerful. Choose yours wisely” 

220214_eline-atelieroost_039

Hi, ik ben Eline

Met ruim 10 jaar ervaring in (Quantum) coaching, mentoring en strategisch (HR)management zet ik me nu in voor succesvolle ondernemers met grote ambities. Ik help hen met een bewezen methode om hun denken, voelen  & doen af te stemmen op een heldere visie over de toekomst, waarmee ze deze bewust creëren. 

Ik help je om je bedrijf af te stemmen op wie jij bent en het verlangen wat je hebt voor jouw toekomst.

Door jouw energie (je hart & brein) af te stemmen op je toekomst zul je een magneet zijn voor datgene wat je écht wilt. 

Ook door te leven en leiden vanuit je authentieke creatiekracht.
Je talenten en kwaliteiten optimaal in te zetten.
En jezelf EINDELIJK toestemming geven om voluit te leven & te leiden op jouw voorwaarden.

Ik wil voor je dat je in lijn leeft met je toekomst. Met je missie. Met het leven wat jij wilt leven. 
Zódat je op alle vlakken in je leven rijkdom ervaart.

In vervulling
In liefde
In tijd
En óók in geld. 
Maar dat is enkel een gevolg van het leven vanuit je volle potentieel.

Klinkt simpel, maar het is niet altijd makkelijk.
That’s where I come in.

Ik help jou om niet alleen vanuit je hoofd, maar juist vanuit je hart te werken en te leven. Ik help je om de moedige besluiten te nemen die nodig zijn om vervuld te leiden en te leven in. En daarmee grootse resultaten te behalen. 

“Jouw brein denkt, je hart weet”.

Practice What I Preach

Jarenlang leefde ik een ogenschijnlijk succesvol leven. Maar het voelde onvervuld. 

Ik leefde perfect in lijn met hoe ‘het systeem’ is ingericht. 
Ik deed braaf wat er van me verwacht werd.
En nog een tandje erbij.
Voor en volgens anderen deed ik het fantastisch
Voor mezelf daarentegen..

In 2018 besloot ik dat het anders mocht.

Ik voelde me totaal verwijderd van mezelf en nam daarom een besluit. Het besluit om te (leren) luisteren naar mijn hart. Ik wist duidelijk wat ik niet meer wilde en daarmee creëerde ik een heldere visie over mijn toekomst. En gaf me over aan de hogere intelligentie in ons Universum. 

Mijn leven veranderde radicaal:

Ik besloot mijn baan op te zeggen. Vlak daarna verkochten we ons huis in Amsterdam en vetrokken we met z’n drieën voor een jaar op wereldreis.

Startte ik tijdens de pandemie vol vertrouwen mijn bedrijf.
Verhuisden we in 2 jaar tijd 2x 
Heb ik gestudeerd en me ontwikkeld in Kwantumfysica en Neurowetenschappen 
En groeide mijn omzet x4

Dit jaar verhuizen we naar Portugal, terwijl mijn bedrijf blijft groeien en ik minder uren werk dan ooit. 

Ik geloof dat iedereen in staat is om zijn/haar toekomst voor een heel groot gedeelte zélf te creëren. 

"Shit zij kan mij doorgronden. Dat kunnen er maar weinig. Ze stelt vragen uit oprechte interesse en liefde. Die me raken en spiegelen"

Miryam

“Doe waar je future self je dankbaar voor zal zijn”

Jij..

Verlangt ernaar om je leven invulling te geven vanuit jouw volle potentieel. Een versie waarvan je weet én gelooft dat deze bestaat. 


Het is tijd om écht impact te maken vanuit het diepste van je hart.
Tijd om door het plafond van veilig en comfortabel heen te breken. 
Je wilt dolgraag de kracht van je hart meer inzetten om die succesvolle, vervullende business te leiden.
Jouw hart is magnetisch. Daarmee trek je letterlijk je realiteit aan. 

En daarom heeft het alleen zin om bij me in te stappen als je bereid bent je ratio te dempen en te leren vertrouwen op je hart.

Voel je dit?
Welcome to your Quantum Leap. 

Mooie woorden..

Anne-Marie
Anne-Marie
Lees verder
Na het intake gesprek met Eline had ik al mijn eerste doorbraak. Daardoor wist ik dat als ik met haar ging samenwerken er nog veel meer moois mogelijk was. Ik heb in de tijd dat ik heb samengewerkt met Eline grote stappen gezet. Zo ben ik gestart met mijn podcast, heb ik mijn eigen bedrijf opgericht en ben ik mijn eerste samenwerking aangegaan. Eline houdt je liefdevol een spiegel voor en helpt je om sommige situaties anders te zien of er lessen uit te halen die je dienen. Ze is een hele fijne coach om mee samen te werken!
Vianne
Vianne
Lees verder
Ik heb het 1:1 traject als super waardevol ervaren. Zeker door de timing heb ik er heel veel uit kunnen halen en ook al gelijk gemerkt dat je met kleine dingen al heel veel verschil merkt! Ik had een aantal hardnekkige overtuigingen die niet van mij zijn, maar wel heel veel invloed op mij hadden. Met een paar kleine dingen merk ik al zo’n enorm verschil waardoor ik dingen doe omdat ik het wil en niet omdat ik denk dat er iets van me verwacht wordt. Dingen doen vanuit positiviteit zorgt er voor mij voor dat ik snel in een positieve flow kom. Door de praktische tips van Eline kon ik er na de sessies ook echt gelijk mee aan de slag. Daarnaast stemt Eline het traject heel goed af op persoonlijke behoefte waardoor ik er voor mijn gevoel nog meer uit heb kunnen halen.
Chantal
Chantal
Lees verder
Ik heb het 1:1 traject als heel waardevol ervaren en niet voor niets verlengd. Tijdens de coachingssessies vielen er continue kwartjes en kreeg waardevolle inzichten waar ik weer mee verder kon. Ik zag de groei bij mezelf. Eline coacht confronterend, maar op een liefdevolle manier. Eline is oprecht betrokken bij jou als persoon en heeft het allerbeste met je voor. Ze wordt blij van jouw persoonlijke groei en blijft ook net zolang doorgaan tijdens een sessie totdat ze heeft bereikt wat ze wilde bereiken.

Als je nu bij me instapt zeg je JA tegen het luisteren naar je hart en daarmee geef je gehoor aan je diepste verlangen.

Tijdens en na dit programma..

Kun je een paradigma shift verwachten.
Je gaat anders denken, je anders voelen en daarmee anders zijn.

Ik help je future driven te denken, voelen en doen. We ontwikkelen je innerlijke leiderschap skills én ik denk strategisch met je mee.
Wat hoe dan ook leidt tot meer energie, winst, vervulling en tijd. Mits jij committed bent om ALL-IN  & play full out te gaan.

Je gaat meer leiden & leven vanuit je hart met als inherent gevolg: een succesvolle én vervullende business.

↠ Je ervaart de vrijheid die je zo graag wilde toen je begon met ondernemen.
↠ Je start energiek je dag en gaat met een vervuld hart weer naar bed.
↠ Je kunt feilloos intunen op wat je hart je ingeeft en durft er naar te luisteren.
↠ Je maakt keuzes die voor jou goed voelen. Eerst jij, dan je business.

Wat leidt tot:
↠ Meer vervulling.
↠ Hogere omzet.
↠ Focus & helderheid.
↠ Diepgaandere relaties omdat je vanuit een diepe connectie met jezelf leeft.

Ik leer je future driven te ondernemen op een manier die 100% bij jou past. 
Dit maakt dat je het ondernemerschap als moeiteloos en licht ervaart.

Ja, ook op the BIG Playing Field.
Ready?

Jij hebt een Growth Mindset en staat open voor een intentionele en inspired action manier van ondernemen. Én voor MAGIC! Want als je je overgeeft aan de wetten van het kwantumveld zul je een toekomst creëren BEYOND YOUR WILDEST DREAMS.

De resultaten die je mag verwachten:

Focus & Helderheid

Je weet exact wat je hier te doen hebt door het (her)vinden en doorvoelen van jouw purpose.
De helderheid die je voelt over hoe jij mag verschijnen als ondernemer en leider zorgt direct voor focus in je bedrijf. Je opereert vanuit je Zone of Genius. 

Moeiteloos ondernemen

Omdát je jezelf toestemming geeft te doen waar je hart vind de fik vliegt. Omdat je vanuit helderheid en focus onderneemt. Je zult minder overprikkeling of verveling ervaren omdat ik je leer hoe je de balans houdt tussen hard werken en hart werken. Want vanuit je hart werken, op jouw manier en op jouw voorwaarden is geen luxe of privilege. Het is je geboorterecht. Je bent het waard. 

Aligned Ondernemen

Omdat ik op maat met je meekijk naar de aligned strategie die jij mag toepassen. Er bestaat niet zoiets als één succesvol businessmodel.  Wat past er bij jou? Vanuit een helder verlangen hoe je wél wilt ondernemen gaan we kijken hoe jij jouw bedrijf nog simpeler kunt inrichten. Er bestaat ook niet zoiets als one size fits all of een quick fix voor succes.  Geen generalistische strategie, maar een plan wat 100% aansluit bij jou en jouw verlangens.

En verder levert je dit programma op ..

↠ Innerlijke rust
↠ (Zelf)vertrouwen en een innerlijke kracht  om een bedrijf te leiden op jouw voorwaarden
↠ Meer ruimte (in je hoofd)
↠ Je gaat van wilskracht naar aantrekkingskracht
↠ Je ziet kansen die je anders niet zag
↠ Je voelt en gedraagt je autonoom en congruent aan je gewenste toekomst
↠ Zingeving
↠ Balans tussen vrije-tijd, werk-tijd en tijd voor jezelf
↠ Een andere manier van denken door het herprogrammeren van je brein en het loslaten van oude shit (door o.a. een 1:1 opstelling)
 

Praktische invulling

NOTE: ik geloof niet in exact moeten weten wat iets praktisch inhoud (want: hoi ratio!)
Maar omdat ik weet dat jij als succesvolle ondernemer vooralsnog veel besluiten neemt vanuit je hoofd deel ik het hieronder met je:

Verbinden

↠ Allereerst met een kennismaking van 30-60 min via Google Meet. 
↠ Voelen we beide de energie? Dan trappen we het programma af met een 1:1 online kick-off sessie waar we jouw doelen bespreken, met elkaar kunnen verbinden. Ik vind verbinding en een warme relatie super belangrijk. Het is een van mijn krachten om je welkom en veilig te laten voelen. Als wij samenwerken ga ik voor je door het vuur. En we werken alleen samen als ik 100% vertrouwen in je heb.
↠ We (her)ontdekken jouw purpose door weer te verbinden met je authentieke kern. Je kwaliteiten, talenten en waarden. 

Verbinden, Belichamen & Verankeren in  12 maanden

↠  13 krachtige 1:1 online sessies op maat van maximaal 90 min. 
↠  In between support via Voxer (app) van maandag tot en met donderdag.
↠ Maandelijkse vrijblijvende live Q&A met de andere like minded ondernemers.
↠ Exclusief 4-daagse Quantum Business Mastermind Retreat in Portugal 
↠ Toegang tot de online omgeving waar je praktische tools & opdrachten vind die je direct doorbraken en nieuwe inzichten opleveren.
↠  1:1 opstelling bij Holistische Therapeut en opstellingen expert Lenneke van der Meijden live in Utrecht.
↠ Online Hypnose sessies met Sacha Bol om energetisch te verbinden met je future self.

Is dit programma voor jou?

Dit programma is zeker niet voor iedereen. En dat is oké. 
Het is voor mij ontzettend belangrijk dat de mensen in het Quantum Business Programma goed (bij elkaar) passen. Passen bij mijn coachingstijl en de inhoud van het programma. Door hier zorgvuldig in te zijn weet ik dat wanneer je instapt je groei, ervaring en kwantumsucces onvermijdelijk gaat zijn.  Dit programma is voor jou als:

↠ Je wilt leven en ondernemen vanuit je volle potentieel en op jouw voorwaarden.
↠  Overvloed wilt ervaren op alle vlakken in je leven.
↠  Je niet langer meer enkel vanuit je hoofd wilt leiden. Geen vaste strategie of ondernemerstrucjes. Wél vanuit je hart.
↠ Je committed bent om ALL-IN te gaan. Je bent nieuwsgierig en eager for more.
Want jij weet: jouw buitenwereld is een reflectie van je binnenwereld.
↠  Je verantwoordelijkheid neemt voor je leven en je business.
↠ Je jezelf op waarde wilt schatten en dit volledig ownen zodat je klanten aantrekt die jou ook op waarde schatten.
↠  Je al bekend met de wereld van bewust creëren (manifesteren) en toe bent aan verdieping. Je wilt de wetenschap hierachter meer begrijpen.
↠  Je al eens eerder met een (business)coach hebt samengewerkt en nu klaar bent voor die volgende stap.
↠ Je iemand aan je zijde wilt die je accountable houdt zodat je de stappen gaat zetten die nodig zijn.  
↠ Je meer tijd wilt creëren om te werken AAN je business en een verdiepingsslag wilt maken.
↠ Je dit programma ziet als een investering in jezelf en je bedrijf.

Zolang hetgeen je doet geen voldoening, winst en zingeving oplevert: geef er dan niet langer jouw tijd, energie & aandacht aan.

Dit programma is NIET voor jou als:

↠ Je de ‘ik weet alles al’ – mentaliteit hebt of gelooft dat het ‘wel prima is’ zo.
↠ Je op zoek bent naar een Quick Fix of ‘even sparren’.
↠ Je op zoek bent naar: ‘vertel me wat ik moet doen om > €20K per maand te verdienen’
↠ Je op zoek bent naar iemand die je aan het handje meeneemt en vertelt wat je moet doen.
↠ Je op zoek bent naar iemand die met jou in je verleden gaat graven om eerst te helen voordat je in jouw gewenste toekomst kunt stappen.
↠ Je niet echt durft (financieel) te investeren in je groei. 
↠ Je niet gelooft dat jij de creator van je leven bent. 

De keuze is aan jou..

Jij weet dat investeren in jezelf een essentiële sleutel tot succes is. En dat dit een krachtig commitment naar jezelf is.

Hetgeen je gelooft, denkt & voelt maakt dat je  een realiteit voor jezelf creëert. En als deze je niet dient, kun je die veranderen.

Sinds ik dit bewust ben gaan doen is mijn leven compleet veranderd. Juist door te investeren in mijn groei heb ik meer overvloed & vrijheid aangetrokken. 

Je kunt nog zoveel marketingtrucjes en strategieën toepassen of zelfhulpboeken lezen, maar als jij niet persoon gaat zijn die overvloed aantrekt gaat het gewoon niet werken. 

En ik beloof je: Als jij ALL-IN gaat is het resultaat verbluffend!

Ik ben er voor je om te gaan implementeren wat je misschien wel wéét, maar nog niet voelt. 

“Jouw bedrijf is een afspiegeling van wie je bént, niet van wat je doet”

220214_eline-atelieroost_052

Wat kun je van mij verwachten?

↠  Een plek waar ik je draag in deze levensveranderende fase.
↠  Toewijding, liefde en aandacht voor jouw groei.
Jij moet het doen, maar niet alleen.
↠  Ik zal je uitdagen om iedere dag weer aligned te leven en te leiden vanuit jouw visie over de toekomst- we stop playing small: mijn BS-Radar is goud
↠  Een bak aan kennis over innerlijk leiderschap, een aligned strategie ontwikkelen & bewust creëren  – pick my brain.

Cheers! Op jouw mooiste jaar ooit.