1:1 VIP dag

In één dag een boost aan zelfvertrouwen en impactvolle doorbraken
zodat jij jouw volledige potentieel gaat leven

 
Self Love Mindset  |  Leiderschap  |   Bewust creëren & manifesteren | 
  
 
paardebloemTekengebied 1 kopie@4x-100

Als zelfbewuste vrouw weet jij ook dat het belangrijk is om te blijven groeien. Jezelf te blijven ontwikkelen. 

En zeker nu je leven er ogenschijnlijk succesvol & gelukkig uitziet, maar het niet vervullend voelt…

Je hebt al meerdere malen geïnvesteerd in trainingen en coaching.
En hoewel je daar veel van hebt geleerd, heeft het je niet de doorbraak opgeleverd waar je zo naar verlangt.

Je verlangt naar vrijheid, succes en geluk in hetgeen je doet. 
Je verlangt er naar om je leven invulling te geven als de beste versie van jezelf. Een versie waarvan je weet én gelooft dat ze bestaat. 
Je verlangt ernaar om te durven staan voor waar jij in gelooft en wie je bent.

Je doet zo je best, je werkt hard. En heel eerlijk: van buitenaf ziet jouw leven er succesvol en fantastisch uit. Waarom voelt het dan niet zo?

Dat komt omdat er één cruciaal onderdeel mist: JIJ.

Je kunt heel veel doen, maar als je niet in die identiteit stapt van degene die je graag wilt zijn óf je niet gelooft dat je goed genoeg bent, gaat het niet opleveren wat je wilt.

Het is tijd om écht impact te maken, om door het plafond van veilig en comfortabel heen te breken. Het is tijd om te gaan staan voor wie jij écht bent. 

En dit doe je niet door nóg meer te weten of te doen. Jouw groei zit in jou. Alles wat je moet weten om succesvol te zijn zit al in jou. Jij mag leren vertrouwen op jezelf. Voelen dat je het waard bent om succes en vrijheid te ervaren. 

Om te herontdekken wie je in weze bent, wat je écht wilt en belangrijk vindt. Dit te omarmen en jezelf te beloven dat je hier trouw aan blijft.

Het is nu tijd om te vliegen. 

That’s where I come in. 

_SMR7760

Hi, ik ben Eline

Leiderschapscoach en Zelfliefde & Manifestatie Expert met liefde voor de energetische wereld.

Ik leef mijn leven vanuit kwantum creatie. Het bewust creëren van mijn eigen toekomst door het afstemmen van mijn energie. Aligned actie ondernemen op mijn dromen en doelen. 

Met liefde teach ik over hoe je bewust je leven creëert, vanuit de kwantumfysica & neurowetenschappen. 

Voordat ik mijn eigen bedrijf startte was ik ruim 8 jaar in loondienst bij een corporate bedrijf, een detacheringsbureau in Amsterdam. Zo heb ik als Business Unit Manager een salesteam aangestuurd, zat ik in het Management Team en was ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van grote contracten in de rol van Key-Accountmanager. Ik verdiende veel geld, had een leuke auto, op mijn 26e kocht ik een woning in Amsterdam, had ik een rijk sociaal leven, de liefde van mijn leven ontmoet en werd ik op mijn 30e moeder van een prachtige zoon. 

Voor de buitenwereld leefde ik een droomleven. En ik voelde me totaal onvervuld. Ze moesten eens weten…

In 2018 besloot ik mijn baan op te zeggen. Vlak daarna hebben wij ons nieuwe huis in Amsterdam verkocht, heeft ook mijn vriend zijn baan opgezegd en zijn we met z’n drieën een jaar op wereldreis gegaan. 

De beste en meest spannende beslissing van mijn leven.

En nu begeleid ik vrouwen om óók te leven op hun voorwaarden. Door de angst heen, in vertrouwen en liefde stappen. Want als je eenmaal springt dan voel je dat je leeft. 

Het is tijd dat je jouw 
Inner Rockstar gaat omarmen

Je hebt een droom. En ballen.

Je wilt eindelijk doorbreken en dat leven gaan leven op jouw voorwaarden. 
Geen geneuzel meer in de kantlijn. Wel écht succesvol en vrij.

Meer tijd voor de dingen die echt belangrijk zijn, zoals je gezin, reizen of dagelijkse me-time (want eerlijk dat schiet er nog wel eens bij in hè?).
Je wilt groeien, zowel persoonlijk als in je bedrijf. Het is tijd voor die volgende stap.

Dat jij nu nog niet hebt wat je wel verlangt komt omdat je gedachten & emoties blijft herhalen die als overtuiging (‘de waarheid’) zijn opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Jij gelooft nu iets wat niet in lijn is wat je écht wilt.

Je houdt jezelf klein en gaat niet staan voor wie je bent en wat je waard bent.

Vaak niet eens bewust en dat maakt het juist zo interessant. In jouw onderbewustzijn zijn allemaal ‘programma’s’ opgeslagen waardoor je nu gedrag laat zien wat niet past bij de versie die je eigenlijk wilt zijn. En dit kun je veranderen! 

Tijd om dit te doorbreken. Je onbewuste, niet dienende overtuigingen naar je bewustzijn te brengen, los te laten en vervolgens letterlijk in die versie van jou stappen die succes, overvloed & vrijheid ervaart.

paardebloemTekengebied 1 kopie@4x-100

Lieve woorden..

Anne-Marie
Anne-Marie
Lees verder
Na het intake gesprek met Eline had ik al mijn eerste doorbraak. Daardoor wist ik dat als ik met haar ging samenwerken er nog veel meer moois mogelijk was. Ik heb in de tijd dat ik heb samengewerkt met Eline grote stappen gezet. Zo ben ik gestart met mijn podcast, heb ik mijn eigen bedrijf opgericht en ben ik mijn eerste samenwerking aangegaan. Eline houdt je liefdevol een spiegel voor en helpt je om sommige situaties anders te zien of er lessen uit te halen die je dienen. Ze is een hele fijne coach om mee samen te werken!
Vianne
Vianne
Lees verder
Ik heb het 1:1 traject als super waardevol ervaren. Zeker door de timing heb ik er heel veel uit kunnen halen en ook al gelijk gemerkt dat je met kleine dingen al heel veel verschil merkt! Ik had een aantal hardnekkige overtuigingen die niet van mij zijn, maar wel heel veel invloed op mij hadden. Met een paar kleine dingen merk ik al zo’n enorm verschil waardoor ik dingen doe omdat ik het wil en niet omdat ik denk dat er iets van me verwacht wordt. Dingen doen vanuit positiviteit zorgt er voor mij voor dat ik snel in een positieve flow kom. Door de praktische tips van Eline kon ik er na de sessies ook echt gelijk mee aan de slag. Daarnaast stemt Eline het traject heel goed af op persoonlijke behoefte waardoor ik er voor mijn gevoel nog meer uit heb kunnen halen.
Shannon
Shannon
Lees verder
De coaching van Eline was een groot cadeau voor mezelf. De rust, kalmte en kennis van Eline hebben gemaakt dat ik in korte tijd grote stappen heb durven zetten. Om vervolgens te vertrouwen en nu al in mijn toekomstige versie ben gestapt. Eline stelt de juiste vragen, neemt de tijd en spiegelt waar nodig. Ik ben gaan geloven in mezelf.
Vivienne
Vivienne
Lees verder
Eline stelde me meteen op mijn gemak met haar duidelijke uitleg en fijne sfeer. Elke sessie was weer mega waardevol. Door haar scherpe vragen had ze de kern snel te pakken. Naast de sessie vond ik de praktische (schrijf) oefeningen erg waardevol. Ik realiseer me hoe streng ik voor mezelf was. Zo zou ik mijn dierbaren ook niet aanspreken, waarom het dierbaarste - mijzelf wel? Een ander mooi inzicht was dat vanuit rust de meest magische dingen gebeuren: sit back & let the inspired action come to you
Chantal
Chantal
Lees verder
Ik heb het 1:1 traject als heel waardevol ervaren en niet voor niets verlengd. Tijdens de coachingssessies vielen er continue kwartjes en kreeg waardevolle inzichten waar ik weer mee verder kon. Ik zag de groei bij mezelf. Eline coacht confronterend, maar op een liefdevolle manier. Eline is oprecht betrokken bij jou als persoon en heeft het allerbeste met je voor. Ze wordt blij van jouw persoonlijke groei en blijft ook net zolang doorgaan tijdens een sessie totdat ze heeft bereikt wat ze wilde bereiken.

Het is nu tijd…

Je weet duidelijk wat je niet meer wilt. 

Je voelt dat er meer uit het leven en jouw onderneming te halen valt, maar je laat je vooralsnog teveel leiden door angst, twijfel en onzekerheid. 

Je bent je bewust geworden dat je vooral op voorwaarden van iemand anders leeft. Dat je jezelf op de tweede, derde of vierde plek zet. En dat je vooral veel DOET om succesvol te worden, omdat je gelooft dat hard werken dé manier is om iets te bereiken of veel geld te verdienen.

Je bent vastgelopen. Je hebt weinig energie en het gevoel dat je met vanalles bezig bent, maar het voelt niet bevredigend.

En omdat jij die vrouw bent die verantwoordelijk neemt over haar leven en wilt blijven groeien, voel je aan alles dat dit hét moment is om next level te gaan. Om jou droomleven zélf te creëren in plaats van te reageren op het leven

Niet langer meer je hoofd laten bepalen, wél je hart. 

Jouw intuïtie vertelt je precies wat je mag doen. Ben je er klaar voor om te luisteren?

Let’s do this!

paardebloemTekengebied 1 kopie@4x-100
_SMR7639

Herken je dit?

↠  Je leven ziet er voor de buitenwereld fantastisch uit, maar voor jou voelt het niet vervullend
↠ Je houdt je in omdat je niet 100% gelooft in jezelf en je droom
↠ Je hebt briljante plannen en toch schuif je ze voor je uit: je zoekt helderheid
↠  Je voelt frustratie en onzekerheid over het tekort wat je ervaart in je bedrijf: niet genoeg omzet, niet genoeg klanten
↠  je blijft maar hangen op een bepaald omzetplafond en lijkt er onmogelijk doorheen te kunnen breken
↠ je vindt het lastig om ‘nee’ te zeggen en je grenzen aan te geven
↠  Je neemt vooral actie op basis van hoe je denkt dat het hoort of wat er van je verwacht wordt. Terwijl je liever zou willen ondernemen vanuit je intuïtie en je eigen energie
↠ You feel stuck! En je vraagt je regelmatig af wat je ‘verkeerd’ doet. Je voelt je overwhelmed
↠  Je voelt dat je graag met iemand samenwerkt die dingen weer in een simpel perspectief plaatst, die jou laat zien dat je het wél kunt
↠ Dat je moe bent van het zoeken naar die ene strategie die voor anderen zo goed lijkt te werken, maar jou alleen maar verder van je doel brengt
↠  Dat je klaar bent met het nemen van beslissingen op basis van angst, twijfel en onzekerheid
↠ Je leeft ‘in de fast lane’ en veelal op de automatische piloot
↠ Je bent gespannen en staat constant ‘AAN’
↠ Het lijkt je te gek om wat meer tijd voor jezelf te hebben en wat bewuster te leven, maar ‘dat komt wel als..’
↠ Je kunt simpelweg niet bedenken wat de volgende stap mag zijn, maar je voelt zó dat het tijd is om helderheid te krijgen
↠ Je bent de verbinding met jezelf en je droom kwijt.

Hoe ik dit weet? Been there. 

paardebloemTekengebied 1 kopie@4x-100

Ik was die vrouw…

Die als eerste riep “oh dat doe ik wel”.
Die als laatste het licht van de kantoortuin uit deed.

Ik was die vrouw die even opleefde als ze een compliment kreeg over haar prestaties of uiterlijk. Dan voelde ik me waardig. 

Ik was die vrouw die bang was om nee te zeggen omdat ze geloofde dat ze het voor iedereen zo goed mogelijk moest doen. 

Ik was die vrouw die het leven van iemand anders leidde. Die alles keurig volgens het boekje deed, precies zoals het hoorde.

Ik was die vrouw die het nodig had om goedkeuring van een ander te krijgen om zich beter te voelen. 

Ik was die vrouw die zo snel mogelijk de coprate ladder wilde beklimmen. Want als ik eenmaal status had en veel geld zou verdienen, dán zou ik wel gelukkig zijn. 

Ik was die vrouw die droomde van een leven op eigen voorwaarde, maar geloofde dat dit niet voor haar was weggelegd, dat ze het niet waard was om geld te verdienen met iets wat ze echt leuk vond.

Ik was die vrouw. Die in 2018 besloot dat het genoeg was. Dat ze niet langer wilde meespelen in een toneelstuk waar ze niet thuis hoort. 

Ik besloot iemand anders te zijn: mezelf.
100%, zonder schaamte, mét imperfecties.

Puur. Ambitieus en niet te stoppen. 
Niet langer meer omdat het moet, maar omdat ik voel dat dít is wat ik hier te doen heb.

Ik laat me niet langer tegenhouden door anderen of door tegenslagen. Ik ben die persoon gaan ZIJN die 5 keer valt en 6 keer opstaat.

Niet lukken is geen optie. Ik weet dat ik het waard ben om alles te hebben, zijn en doen wat ik wil. Ik weet dat ik door mijn authentieke zelf te zijn de impact kan maken die ik zo graag wil maken.
En dat ik daar geld mee verdien is een logisch gevolg van écht doen waar ik blij van wordt en door 100% mezelf zijn.

En dat geldt ook voor jou! 

Word het niet eens tijd dat jij ook in het licht gaat staan? Jouw podium pakt? Jezelf omarmt en gaat staan voor wie je bent? 

 

Ik weet als geen ander hoe het is om succesvol te zijn, maar het niet te voelen

En dit herken jij. Want jij bent ook succesvol volgens de standaarden van anderen, maar je VOELT je niet zo. En dat komt omdat je niet 100% jezelf durft te zijn. Dat voelt kwetsbaar, die volgende stap voelt te spannend. En toch wil ik je laten ervaren dat het leven aan de andere kant zoveel waardevolle en mooier is.

Ik gun het je om jouw hoogste potentieel te omarmen. En om vanuit jouw energie te leven. In dat licht te gaan staan, want daarmee kun jij ook écht impact maken voor anderen.

Mijn expertise? Ik maak het simpel, praktisch en Down to Earth. Want hee: ook ik vond zelfliefde nogal weeïg en abstract. Ik ga je laten ervaren dat dit niet het geval is.
Dat het juist de sleutel tot je succes is.  Als expert op leiderschap, zelfliefde én manifesteren neem ik je mee in mijn gouden 
combinatie.

De gouden combinatie van het creëren van een killer Self Love Mindset, intunen op jouw energie én het leren bewust manifesteren vanuit de kwantumfysica (ook dit deel ik praktisch en simpel -I love simple!).

Dit maakt dat jouw succes onvermijdelijk is.  

 

 

De vraag is alleen: ben jij er écht klaar voor? Of ga je toch nog een poosje aanmodderen?
 Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg.

Dit traject is voor jou als:

↠ Je wilt leven en ondernemen vanuit je hoogste potentieel en op jouw voorwaarden
↠  Overvloed wilt ervaren op alle vlakken van je leven
↠  Je klaar bent om af te rekenen met bullshit overtuigingen die je vertellen dat je iets niet kunt, maar juist weer gaat voelen dat je ALLES kunt
↠ Je committed bent om ALL-IN te gaan. Je open te stellen en het innerlijke werk wilt gaan doen
Immers: jouw buitenwereld is een reflectie van jouw binnenwereld
↠  Je eager bent om te leren hoe je juist door simpeler & vanuit jouw authentieke zelf méér resultaat boekt én meer tijd overhoudt voor de dingen die er echt toe doen
↠ Je jezelf op waarde wilt schatten en dit volledig te ownen 
↠  Je meer impact wilt maken met je bedrijf door te leven en te ondernemen vanuit je authentieke zelf
↠  Je wilt gaan staan voor wie je bent en daarmee precies de klanten aantrekken die bij jou passen
↠ Je klaar bent voor de volgende stap en dit traject ziet als een investering in jezelf
↠  Je de bewezen methode wilt leren om bewust je eigen toekomst te creëren.

Dit traject brengt je terug bij die fantastische vrouw die je altijd al was waardoor  het leven op jouw voorwaarden onvermijdelijk is.

Zolang hetgeen je doet geen voldoening, winst en zingeving oplevert: geef er dan niet langer jouw tijd, energie & aandacht aan.

Dit traject is NIET voor jou als:

↠ Je de ‘ik weet alles al’ – mentaliteit hebt
↠ Je niet bereidt bent om 100% verantwoordelijkheid te nemen voor jouw realiteit
↠ Je op zoek bent naar een Quick Fix
↠ Je op zoek bent naar: ‘ vertel me wat ik moet doen om €20K per maand te verdienen’
↠ Je op zoek bent naar iemand die je aan het handje meeneemt en vertelt wat je moet doen
↠ Je op zoek bent naar iemand die met jou in je verleden gaat graven om eerst te helen voordat je in jouw gewenste toekomst kunt stappen
↠ Je niet echt durft (financieel) te investeren in je groei. 

De investering in jezelf is de beste investering die je kunt doen..

Wanneer jij besluit om aan de slag te gaan met wat er zich in jouw binnenwereld afspeelt, zal jouw buitenwereld met jou mee veranderen. 

Jouw mindset, hetgeen je gelooft en denkt maakt dat je  een realiteit voor jezelf creëert. En als deze je niet dient, kun je die veranderen! 

Sinds ik dit bewust ben gaan doen en mezelf én mijn welzijn als hoogste prioriteit ben gaan stellen is mijn leven compleet veranderd. Juist door te investeren in mijn groei heb ik meer overvloed & vrijheid aangetrokken. 

Jouw transformatie begint wanneer jij de beslissing maakt. Je kunt nog zo vaak op een yogamatje gaan zitten, nog zoveel zelfhulpboeken lezen, maar als je niet bereidt bent om ook de innerwork te doen en actie te ondernemen zal er niets veranderen.  Ik ben er voor je om te gaan implementeren wat je misschien wel wéét, maar nog niet voelt. 

“Jouw bedrijf is een afspiegeling van wie je bént, niet van wat je doet”

Na het 1:1 Self Love Leadership Traject

↠ Heb je een compleet andere mindset dan toen je begon en daarmee onderneem je actie welke in lijn is met je droom
↠ Je bent minder gaan DOEN en meer gaan ZIJN van diegene die je wilt zijn
↠ Daardoor heb je concrete stappen gezet en daarmee resultaten geboekt in bijvoorbeeld meer omzet, meer ruimte en tijd gecreëerd 
 ↠ Voel je je zelfverzekerd en waardig om alles te hebben, zijn en doen wat je wilt
↠  Weet je dat het oké is om negatieve gedachten en off days te hebben. Je weet hoe je hiermee dealt en juist voor je laat werken
↠  Heb je jouw drive en purpose (terug) gevonden en ben je met volle energie, JOUW energie, aan de slag om je dromen te realiseren
Heb je jouw authentieke zelf, jouw beste versie herontdekt,  omarmt en own je volledig wie je bent
↠ Sta jij op nummer één met als gevolg dat jouw omgeving óók de beste versie van jou krijgt
↠  Ervaar je vrijheid en succes door de keuzes die jij hebt gemaakt.

_SMR7354

Dit is wat we gaan doen..

Verbinden

↠ Allereerst met een gratis kennismaking van 30-60 min via zoom
↠ Voelen we beide de energie? Dan gaan we aan de slag en starten we met een kick-off dag in de natuur
↠ Je krijgt een welkomstpakket met tools die ik inzet om tot mezelf en mijn eigen energie te komen.

Transformatieproces

Samen gaan we 6 maanden lang deepdiven op jouw gewenste toekomst als succesvol female leader. Met als resultaat dat jij in de beste versie van jezelf stapt en daardoor dikke vette doorbraken en successen ervaart.

↠  10 sessies van 60 min via zoom
↠  in between support via whatsapp van maandag tot en met donderdag
↠ Praktische opdrachten en tools waarmee je tussen de sessies door aan de slag kunt
↠  1 offline sessie op maat afgestemd op jouw behoefte (denk aan een Human Design reading, systeemopstelling of Hypnose).

Wat kun je van mij verwachten?

↠  Ik loop naast je in deze fantastische reis. Je mag in het diepe gaan springen en erop vertrouwen dat ik beneden sta om je op te vangen
↠  Toewijding, liefde en aandacht voor jouw groei.
Jij moet het doen, maar niet alleen
↠  Een liefdevol shop onder je kont als dat nodig is, ik zal zeggen wat er gezegd moet worden en je de spiegel voorhouden- we stop playing small 
↠  Co-creëren, dikke vette doorbraken & a lot of high vibes 
↠  Een bak aan kennis over leiderschap, law of attraction & kwantumfysica – pick my brain!
 Eindelijk thuiskomen, bij die beste versie van jou die er altijd al was 

 

Love yourself first and the rest will follow​

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik neem contact met je op voor een gratis kennismaking